Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Βρείτε τους λογαριασμούς ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ μέσω internet

Ο λογαριασμός έφτασε στην πολυκατοικία σας αλλά είχε ήδη λήξει. Δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο λογαριασμός στο εξοχικό και υποχρεώνεστε στον γείτονα ή στον συγγενή. Ο λογαριασμός σας κάπου χάθηκε και τρέχετε να τον πληρώσετε περιμένοντας υπομονετικά στις ουρές.
Σε όλα αυτά μπορείτε εδώ και τώρα να δώσετε ένα τέλος. Όλες οι εταιρείες κοινής ωφέλειας, μας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να εκδίδουμε τους λογαριασμούς μας μέσω internet. OTE, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, άνοιξαν τις διαδικτυακές τους πύλες και μας περιμένουν. 
ΔΕΗ: 
ΕΥΔΑΠ:
ΟΤΕ

Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας: Εξαιρετικά χρήσιμες οι ηλεκτρονικές εφαρμογές των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Η σημαντικότερη υπηρεσία δεν είναι η δυνατότητα του να δείτε εγκαίρως τον λογαριασμό σας, αλλά η δυνατότητα να δείτε πόσο από τον δωρεάν χρόνο που διαθέτετε (ανάλογα με το πρόγραμμά σας) έχετε προπληρώσει έτσι ώστε να αποφύγετε την υπερχρέωση. Ως γνωστόν, με την εξάντληση του προπληρωμένου χρόνου, εφαρμόζεται η χρέωση ανά λεπτό και στις τρεις εταιρείες και μάλιστα με «ταρίφες» οι οποίες είναι αρκετά «τσουχτερές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου