Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Μαζικές αγωνιστικές εκδηλώσεις οργανώνει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων

http://www2.pssdekotrapezon.gr/



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ - ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες 
   Στις Κύριες και οι Επικουρικές συντάξεις που σφαγιάστηκαν έρχονται νέες περικοπές, το ίδιο στην υγεία και στα φάρμακα.  Η άγρια φορολογία, τα χαράτσια, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, στο πετρέλαιο, η ανεργία, μας καταδικάζουν στην φτώχια, την εξαθλίωση. Μπροστά μας βρίσκετε ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών.
   Τα ψέματα της τρικομματικής κυβέρνησης ότι τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία από την μία, και από την άλλη, οι εκβιασμοί, ο φόβος, η τρομοκρατία που καλλιεργούν επιδιώκουν να μας αδρανοποιήσουν. 
   Η απάντηση είναι: Καμιά αυταπάτη, καμία ανοχή, δράση τώρα με οργάνωση, αντίσταση και δυνάμωμα των αγώνων ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλιακών ομίλων. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι, αυτοί κέρδισαν και κερδίζουν από τον μόχθο μας.
Συναδέλφισσες – Συν/φοι,
   Όλο τον Μάρτιο, και τις αρχές του Απρίλη, συμμετέχουμε στις μαζικές αγωνιστικές εκδηλώσεις, για τα  οξυμένα προβλήματα, που οργανώνει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων του ΙΚΑ,  έξω από Εφορείες, ΔΕΗ, Νοσοκομεία.
   Παράλληλα για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους, που δίνουν τη μάχη για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για την ανεργία και για τα δικαιώματα τους στη δουλειά και στη ζωή.
Στις 19 Απρίλη ημέρα Παρασκευή κορυφώνουμε με Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος  και πορεία στο μέγαρο Μαξίμου στον Πρωθυπουργό, γιατί οι υπουργοί μας έχουν κλείσει τις πόρτες.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Αποκατάσταση στις Κύριες και Επικουρικές συντάξεις, στα δώρα, στα επιδόματα, καμία περικοπή στις Κοινωνικές Δαπάνες, στα Φάρμακα, στην Υγεία και την  Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη. Κατάργηση των χαρατσιών της φοροληστείας, των φόρων στο πετρέλαιο.  Όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών νόμων. Μνημονίων, εφαρμοστικών νόμων και δανειακών συμβάσεων, που μας έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, την δυστυχία, την εξαθλίωση.
    Οι συνταξιούχοι μαζί και οι εργαζόμενοι έχουμε πληρώσει με τον μόχθο μας και το αίμα της ζωής μας τα πάντα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε. Όλος ο πλούτος που έχουν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοβιομήχανοι είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!. 
   Έχουμε δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς συνταξιουχικής ζωής, να ζήσουμε καλύτερα και εμείς και τα παιδιά μας. Έχουμε δικαίωμα να έχουμε τις συντάξεις μας, τα φάρμακα και όλες τις ασφαλιστικές παροχές που έχουμε πληρώσει και μας έχουν αφαιρέσει.

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου