Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ 50+

http://www.kapatravel.gr/index.asp?mod=package&ID=563


ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ - Κάθε Κυριακή


ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ, ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙΠρόγραμα εκδρομής ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ - Επιδοτούμενο πρόγραμμα από την Ισπανική Κυβέρνηση για την τρίτη ηλικία, 8 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ
1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΑΓΑ  - ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μάλαγα. Άφιξη, και αμέσως ξεκινά η ξενάγηση της πόλης.  Θα περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης με τα πολλά μνημεία και τους υπέροχους κήπους,τις μεγάλες πλατείες τον καθεδρικό ναό, την αρένα και το μεγάλο φρούριο της πόλης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

2η μέρα ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑ  – ΣΕΒΙΛΛΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά σας προτείνουμε την ημερήσια εκδρομή στην Σεβίλλη, την πόλη της Κάρμεν χτισμένη στις όχθες του πολυτραγουδισμένου Γουαδαλκιβίρ. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, την περίφημη Σάντα Κρουθ με τα γραφικά στενά, τα ανθοστόλιστα μπαλκόνια και τα πλέον καλαίσθητα Πάτιος σε όλη την Ισπανία. Θα δούμε πανοραμικά τον Καθεδρικό Ναό της πόλης, 3ο σε μέγεθος παγκοσμίως, και το Αλκάθαρ, το βασιλικό ανάκτορο στην Σεβίλλη που είχε κάποτε την πρόθεση να ανταγωνιστεί σε ομορφιά την περίφημη Αλάμπρα. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη σε δύο από τις εντυπωσιακότερες πλατείες σε όλη την χώρα. Την Πλατεία της Ισπανίας και την Πλατεία της Αμερικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

3η μέρα ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑ -  ΓΡΑΝΑΔΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά σας προτείνουμε την ημερήσια εκδρομή στην Γρανάδα, στους πρόποδες της ολόλευκης Sierra Nevada. Αμέσως ξεκινάει η πανοραμική ξενάγηση της παλιάς πόλης όπου θα δούμε τον καθεδρικό ναό, την πλατεία Nueva και τα αμέτρητα παραδοσιακά κτήρια με επιρροή από τρεις πολιτισμούς, τον αραβικό , τον εβραϊκό και τον τσιγγάνικο. Στην Γρανάδα υπάρχει και το σημαντικότερο μνημείο της Ισπανίας που μπορείτε να επισκεφθείτε κατόπιν συνεννόησης με τον ξεναγό σας την Αλάμπρα - ένα αριστούργημα τέχνης και αφάνταστης λεπτομέρειας στη διακόσμηση, φτιαγμένο από γύψο, μάρμαρο και τούβλο, της οποίας το όνομά έχει αραβική ρίζα και σημαίνει "κόκκινο κάστρο". Δίπλα υπάρχουν οι υπέροχοι κήποι του Generalife, ενός ανεξάρτητου παλατιού, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Αλάμπρα και αποτελούσε τόπο χαλάρωσης των βασιλέων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.
4η μέρα   ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά σας προτείνουμε την ημερήσια εκδρομή στην Κόρδοβα, την πόλη που ήταν κάποτε πρωτεύουσα του πιο δυνατού βασιλείου του Ισλάμ, πνευματικό και διοικητικό κέντρο, η πιο πολιτισμένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της Εβραϊκής συνοικίας όπου βρίσκεται η ψυχή της παραδοσιακής Κόρδοβας με τα υπέροχα Πάτιος. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλης, θα δούμε το θαυμαστό Τζαμί Μεσκίτα, σιωπηλό τέμενος σήμερα, μεγαλόπρεπο απομεινάρι του ισχυρού χαλιφάτου της Κόρδοβας και στην καρδιά του οποίου δεσπόζει ένας χριστιανικός ναός. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

5η μέρα  ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑ – ΡΟΝΤΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά σας προτείνουμε την ημερήσια εκδρομή στην εντυπωσιακή Ρόντα , κτισμένη πάνω σε μια χαράδρα 100 μέτρων να χωρίζει την πόλη στα δυο. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, με τα όμορφα κτήρια – παλάτια , θα επισκευθούμε την αρένα την παλαιότερη της Ισπανίας και τέλος από το φρούριο από όπου θα απολάυσουμε μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Δείπνο διανυκτέρευση.
6η μέρα ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑ –ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά σας προτείνουμε την ημερήσια εκδρομή για το Γιβραλτάρ το οποίο είναι μια μικρή βραχώδης χερσόνησος έκτασης περίπου 6,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο νότιο μέρος της Ιβηρικής Χερσονήσου και συγκεκριμένα της Ανδαλουσίας, 14 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της άκρας Ταρίφης (νότια εσχατιά της Ευρώπης), που αποτελεί όμως υπερπόντιο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο σημείο εκείνο, γνωστό και ως στενό του Γιβραλτάρ, ενώνονται η Μεσόγειος Θάλασσα με τον Ατλαντικό Ωκεανό, αποτελώντας έτσι τη δυτική κλείδα - στόμιο της λεκάνης της Μεσογείου. Θα επισκευθούμε το μαυριτανικό κάστρο , θα δούμε τον μεγάλο φάρο της Ευρώπης , την εκκλησία του αγίου Ανδρέα και το σπήλαιο του st Michael. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.
7η μέρα ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑΗ σημερινή ημέρα είναι στην διάθεση σας για ξεκούραση.
8η μέρα ΜΠΕΝΑΛΜΑΔΕΝΑ – ΜΙΧΑΣ - ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΗΝΑΠρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μίχας ένα χαρακτηριστικό «λευκό χωριό» της Ανδαλουσίας. Η περιοχή που διέπεται από το Δημαρχείο της Mijas χωρίζεται σε τρεις πολύ διαφορετικές γειτονιές τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά, στο χωριό ψηλά στο βουνό, σε μια πιο σύγχρονη δομημένη περιοχή και σε μικρά χωριά κοντά στη θάλασσα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 485,00 €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 160,00 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙΑεροπορικά εισιτήρια  οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ  
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχείο  4 αστέρων
Πρωινό μπουφέ καθημερινά
7 δείπνα στο ξενοδοχείο σε μπουφέ  και ποτά (κρασί) κατά την διάρκεια των δείπνων
Μεταφορές από / προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού
Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για όλες τις μετακινήσεις όπως αναφέρει το πρόγραμμα
2 εκδρομές μισής μέρας στην Μάλαγα και στο Μίχας
Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
Φ.Π.Α.
Φόροι αεροδρομίων
Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής ευθύνης) – Ιατρική ταξιδιωτική ασφάλιση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙΕίσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα  ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα κάτω των 55 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από άτομα άνω των 55 ετών.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣΠροαιρετικές εκδρομές / ενδεικτικές τιμές με προαγορά στην ΕΛΛΑΔΑ:
Ολοήμερη εκδρομή στην ΓΡΑΝΑΔΑ 40 €
Ολοήμερη εκδρομή στη ΣΕΒΙΛΛΗ  40 €
Ολοήμερη εκδρομή στην ΚΟΡΔΟΒΑ 40 €
Ολοήμερη εκδρομή στη ΡΟΝΤΑ 35 €
Ολοήμερη εκδρομή στο ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ 35 €

Προαιρετικές εκδρομές / ενδεικτικές τιμές με αγορά στην ΙΣΠΑΝΙΑ:
Ολοήμερη εκδρομή στην ΓΡΑΝΑΔΑ  50 €
Ολοήμερη εκδρομή στη ΣΕΒΙΛΛΗ  50 €
Ολοήμερη εκδρομή στην ΚΟΡΔΟΒΑ 50€
Ολοήμερη εκδρομή στη ΡΟΝΤΑ 45€
Ολοήμερη εκδρομή στο ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ 45€


Περίοδος Ισχύος Και Τιμές

Από
Έως
Ενήλικες σε 2κλινο ή 3κλινο (?)Παιδιά(?)Ενήλικες σε μονόκλινοΔιευκρινήσεις
6/2/2011
30/4/2011
485,00€-645,00€hotels 4*

1 σχόλιο:

  1. Μιας και οι εκδρομές είναι για 50+, οι νύχτες δε χρειάζεται να αναφέρονται...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή